• Bjørnelabb
  Bjørnelabb Spennende å følge sporene inn på en bjørn på denne størrelsen.
 • Koyote på lokk
  Koyote på lokk Denne koyoten kom som ei kule på lokken.
 • Bestefar ble endelig tatt
  Bestefar ble endelig tatt Denne 22 år gamle bestefaren på 6,8 fot fikk bite i gresset etter en fantastisk spennende smygjakt.

Hvordan vi bodde

 • Jaktcampen
 • Leirbål
 • Idyll

Hytte midt i terrenget.

Vi var på en skikkelig Canadensisk jakttur der vi bodde i en hytte midt inne i terrenget. Vi så flere bjørner i direkte nærhet av hytta.

Read More

Leirbål på kveldene

På kveldene satt vi som oftest ute rundt leirbålet og tok oss noen pils mens vi fortalte jakthistorier til den store gullmedalje. Det ble ofte høy stemning (for å si det sånn)

Read More

Idylliske omgivelser

Hytta ligger rett ved en innsjø og det er utrolig idyllisk å våkne tidlig om morgenenen med kaffekoppen og sitte å speide utover sjøen. Ikke sjelden ser vi både elg, hjort og bjørn på andre siden av vannet.

Read More

Gammel banditt

Bamse Brakar - Trofèbilde

Torsdag Morgen, Vi har kjørt rundt i jaktområdet som er på størrelse med Vestfold fylke i flere timer allerede, og allerede sett flere bjørner som alle har vært binner eller for små. Nå har vi akkurat fått øye på en stor bjørn på andre siden av ei stor eng som ved første øyekast kunne se ut som ei ku.

Vi sjekker vinden og begynner å liste oss nedover mot skogskanten ca 500 meter nedenfor plassen der hvor bjørnen står å spiser gress. Planen er å komme oss ned til skogskanten for deretter å smyge langs kanten inn til skuddhold.

Etter en god stund med listing og kikking i kikkerter kommer vi inn mot en liten haug der vi tror at bjørnen må befinne seg rett bak. Pulsen pumper nå så hardt at jeg kan høre det suser i ørene for hvert slag. Bukkefeber sleng deg i veggen! Her er det adrenalin som jeg aldri tidligere har opplevd. Vi kommer frem til toppen av haugen, legger oss ned og åler oss frem mot kanten. Vel oppe bak et par stener får vi øye på bjørnen som sitter ca 40 meter forran oss. Jeg legger an og prøver å holde min nyinkjøpte 338 win mag stille nok til å kunne legge et skudd i skulderen på bjørnen.

Les mer …

Verdt å vite

100% felling på bjørn.


Alle jegerne som har vært hos Paul har fått minst en bjørn.
Det er ikke uvanlig at det har blitt sett mer en 20 bjørn på en ukes vårjakt.

En svartbjørn kan ha flere farger.

Både brun og beige og svart
det finnes mange svartbjørner i området som er både brune og cinemon (kanelfarget).

Høstjakt

Området til Paul byr på mange andre arter.
I det viltrike jaktområdet finnes det mange andre arter å jakte på. Dersom jeg hadde reist ned på høsten kunne jeg jaktet både elg, elk, whitetail deer, muledeer, elk, puma, ulv og koyote.
 

Søk på siden

Nyhetsmail

Registrer deg for å motta nyhetsmail. Sender kun ut når det skjer noe spesiellt..Utenom jakten

 • Lokkejakt +

  Når jeg var ferdig med min jakt dro vi ofte ut for å lokke inn koyote med elektronisk lokk. Dette var veldig spennende og vi fikk frem både bjørn og ulv på lokken. Neste gang skal jeg derfor kjøpe en ulvetagg. Vi fikk inn koyote 50% av gangene vi prøvde
 • Fiske. +

  Det er flere gode ørretvann i området med stor fisk, der vi kunne fiske så mye vi ville. Fiskekort kostet kun noen hundrelapper.
 • Kameramann +

  Jeg ønsker som regel å få min jakt filmet. Når jeg hadde fått min bjørnejakt filmet,  ble jeg med som kameramann på kompisen's jakt siden han ikke hadde fått sin bjørn enda.
 • 1

British Colombia